Hopp til hovedinnholdet

Frivillig.no lansert!

Publisert:
Oppdatert:
Pningen

Den 3. desember lanserte Frivillighet Norge, Oslo Kommune og Kulturdepartementet Frivillig.no, hvor alle kan finne ut hvordan de kan bidra der de bor.

- Norge er verdensmestre i frivillighet. Ikke noe annet sted er det flere frivillige per innbygger enn her. Men verdensmestere blir ikke verdensmestre ved å hvile på laurbærene, og vi vil nå enda flere, sa prosjektleder i Frivillig.no, Daniel Jacksjon, under lanseringen.

- Vi så nå i høst hvor mange nye som stilte opp for å hjelpe flyktningene, men det alle spurte om var: "Hvor kan jeg bidra? Hva kan jeg gjøre?" Det skal vi svare på nå, fortsatte Jackson.

Frivillig.no er en nettside hvor organisasjoner og frivilligsentraler kan skrive litt om seg selv og legge ut oppdrag de trenger flere frivillige til. Folk kan gå inn på nettsiden, filtrere på sted og interesser, og finne ut hva de kan bidra med i sitt nærmiljø. Nettsiden er gratis å bruke for både organisasjoner og folk.

- Målet er at Frivillig.no om tre år er et kjent navn. Det kommer til å være seigt arbeid for å få det til. Det er vi forberedt på, og vi gir oss ikke før vi er i mål, avslutter Daniel Jackson.

123 organisasjoner er allerede registrert på frivillig.no. Finn ut hvordan du kan bidra lokalt der du bor ved å klikke deg inn på portalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring