Hopp til hovedinnholdet

Frivillighet Norge besøker Bodø

Publisert:
Oppdatert:
Birgitte Brekke 2 grayscale

Som en del av satsningen på kommunal frivillighetspolitikk bistår Frivillighet Norge kommuner som vil videreutvikle sin frivillighetspolitikk og som ønsker råd og veiledning underveis i prosessen. Vi styrker frivillige lag og foreninger gjennom å veilede dem om samhandling med kommunen. Nå er turen kommet til Bodø.

Generalsekretær Birgitte Brekke i Frivillighet Norge er glad for at Bodø kommune ønsker å legge til rette for å styrke samarbeidet med frivilligheten. "Både frivilligheten lokalt og kommunen er nærmiljøbyggere og begge kan høste store gevinster ved å tenke nytt omkring samhandling og samarbeid innenfor områder som inkludering, kultur, omsorg og folkehelse" sier hun."

4. juni møter Frivillighet Norge lag og foreninger i Bodø

Møtet foregår i nye Sølvsuper helse - og velferdssenter fra kl. 18.00. Frivillighet Norge oppfordrer alle sine medlemmer som har lokallag i Bodø til å motivere til oppmøte. Link til påmelding finner du her.

I møte med de frivillige lag og foreningene fokuserer vi på frivillighetens rolle og medvirkning for utviklingen av samfunnet og verdien av samarbeid mellom organisasjoner og med kommunen. "Vi vil også legge til rette for at organisasjonene kan komme med innspill til kommunens arbeid med å utvikle en frivillighetsplan. Disse innspillene tar vi med oss i møte med politikere i Bodø dagen etter" sier Brekke. I møtet med politikerne vil Frivillighet Norge også fokusere på den merverdien frivilligheten skaper og hvordan frivillige organisasjoner som ønsker det kan være samarbeidspartnere for kommunen.

Frivillighet Norge har utviklet et egnet veiledningshefte for hvordan man kan påvirke frivillighetspolitikken i egen kommune. Denne kan du lese her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring