Hopp til hovedinnholdet

Frivillighetens år – også på frimerkene

Publisert:
Oppdatert:
Pressemeldinger
Bilde av frimerke fra posten i anledning Frivillighetens år 2022.
På frimerket ser vi hender som holder bokstaver i ulike farger som til sammen former ordet frivillighet. Motivet symboliserer deltakelse, mangfold samt viktigheten og nytten av å løfte sammen. Opplaget på frimerket er på litt over 2 millioner, så dette vil bli lagt merke til fremover. (Foto: Posten Norge)

I forbindelse med Frivillighetens år 2022 ønsker Posten Norge å trekke fram de frivillige som hver eneste dag sørger for å holde aktiviteten i Norge i gang, i form av en hyllest gjennom et eget frimerke.

På frimerket ser vi hender som holder bokstaver i ulike farger som til sammen former ordet frivillighet. Motivet symboliserer deltakelse, mangfold samt viktigheten og nytten av å løfte sammen. Opplaget på frimerket er på litt over 2 millioner, så dette vil bli lagt merke til fremover.

– De aller fleste av oss har stått i kiosken under idretts- og kulturarrangement eller bidratt i en eller annen form for dugnad i løpet av livet. Frivillighet og dugnadsånden er stor i Norge og det er alle menneskene som hver eneste dag bidrar i sitt lokalmiljø vi nå ønsker å hedre med et eget frimerke, sier Postens frimerkedirektør Halvor Fasting.

– 5. desember er også FNs internasjonale dag for frivillighet, derfor synes vi i Posten at det passer perfekt å gi ut dette frimerket nå, både for å markere frivillighetens år, men også frivillighetens dag, fortsetter Fasting.

– Vi er kjempestolte av at Posten er med på å feire Norges viktigste lagarbeid ved å gi ut et eget frimerke i anledning Frivillighetens år, sier generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen.

Les mer på Postens hjemmeside her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring