Hopp til hovedinnholdet

Frivillighets- og inkluderingskonferansen i Trøndelag

Publisert:
Oppdatert:
Avspark for Frivillighetens år 2022 ved fylkesordfører Tore O. Sandvik i Trøndelag. Foto fra Youtube
Avspark for Frivillighetens år 2022 ved fylkesordfører Tore O. Sandvik i Trøndelag. Foto fra Youtube.

Se video fra Frivillighets- og inkluderingskonferanse i Trøndelag 21. – 22. januar med blant andre Birgitte Brekke, Trude Drevland og Tore O. Sandvik. Veteran Midt-Norge mottok Trøndelag fylkeskommunes frivillighetspris 2021 for sitt arbeid under pandemien. 

Avspark for Frivillighetens år og økt deltakelse fremover

Prosjektleder Birgitte Brekke fra Frivillighet Norge presenterte mål og tiltak i Frivillighetens år og inviterte flere med på feiringen og Trude Drevland holdt et engasjerende innlegg om eldre i lokalsamfunnet.

Veteran Midt-Norge mottok Trøndelag fylkeskommunes frivillighetspris 2021, fredag 21. januar. Veteran Midt-Norge fikk prisen for sitt arbeid under pandemien. Veteranene har blant annet organisert frivillig vakthold i 7 uker under pandemien

– Prisen er et godt eksempel på hvor viktig og nyttig samfunnsaktør frivilligheten er, sier fylkesordfører Tore O. Sandvik.

Les mer her:
https://www.trondelagfylke.no/nyhetsarkiv/fikk-frivillighetspris-for-flere-tusen-timer-med-dugnadsarbeid/

Video fra konferansen

Frivillighets- og inkluderingskonferansen ble gjennomført i Trøndelag 21. – 22. januar 2022 digitalt og ligger ute her:

«Mobilisering mot ensomhet»

Frivillighet Norge har fått støtte til å iverksette nye tiltak i Helsedirektoratets tilskuddsordning «Mobilisering mot ensomhet». Målet med ordningen er å utvikle og iverksette effektive tiltak for å forebygge og redusere ensomhet og bidra til bedre helse og livskvalitet i befolkningen. Målgruppen er unge og eldre mennesker som er ensomme, eller er særlig utsatt for å oppleve ensomhet.

I dette prosjektet samarbeider Frivillighet Norge med Trøndelag, Vestland og Rogaland fylkeskommune, samt Norges Frivilligsentraler, Viken idrettsråd og Oslo kommune.

De nasjonale gratis rekrutteringsverktøyene Frivillig.no og Ungfritid.no benyttes aktivt i prosjektet.

Aktuelle lenker:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring