Hopp til hovedinnholdet

Frivillighetsbarometeret 2023 – invitasjon til å delta i undersøkelsen

Publisert:
Oppdatert:
Bilde av graf fra Frivillighetsbarometeret.
Hvert år gjennomfører Frivillighet Norge en befolkningsundersøkelse for å kartlegge holdninger, adferd og ulike interesser til frivillighet i Norge. Denne gjennomføres av og i samarbeid med Kantar.

Nå kan dere finne ut hva befolkningen mener om deres organisasjon, ulike tema eller kanskje noe som berører kommunevalget? Alle medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge har mulighet til å bli med ved å stille egne spørsmål. Disse vil ikke være en del av barometeret som Frivillighet Norge presenterer. Organisasjonene vil få resultatene tilsendt for eget bruk.

Hvert år gjennomfører Frivillighet Norge en befolkningsundersøkelse for å kartlegge holdninger, adferd og ulike interesser til frivillighet i Norge. Denne gjennomføres av og i samarbeid med Kantar.

Alle medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge har mulighet til å bli med ved å stille egne spørsmål. Disse vil ikke være en del av barometeret som Frivillighet Norge presenterer. Organisasjonene vil få resultatene tilsendt for eget bruk.

Nå kan dere finne ut hva befolkningen mener om deres organisasjon, ulike tema eller kanskje noe som berører kommunevalget? Resultatene kan brukes som utgangspunkt for å sette søkelyset på en sak, overvåke trender, eller for å måle utvikling av kjennskapen eller omdømme.

Priser

Alle priser er inkl. mva.

Grunnpris pr spørsmål

8000,00

1 spørsmål

8000,00

2 spørsmål

15750,00

3 spørsmål

23500,00

4 spørsmål

31250,00

5 spørsmål

39000,00

6 spørsmål

46750,00

7 spørsmål

54500,00

8 spørsmål

62250,00

Praktisk informasjon

Frist for å sende inn spørsmål er 13. mars.

Dersom dere ønsker veiledning i utforming av spørsmål, må dette gjøres før fristen. Organisasjoner som hadde spørsmål i undersøkelsen i 2022 er allerede blitt kontaktet.

På grunn av påskeferien vil dere få rapporten med resultatene på deres spørsmål i begynnelsen av mai.

Innsending av spørsmål og annen oppfølging gjøres til hanne@frivillighetnorge.no

Her kan du se fjorårets barometer: https://www.frivillighetnorge.no/fakta/frivillighetsbarometeret

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring