Hopp til hovedinnholdet

Frivillighetsbarometeret 2024: still egne spørsmål til befolkningen!

Publisert:
Oppdatert:
Graf som viser utvikling i frivillig innsats over de siste årene
Deltakelsen i Frivillighetsbarometeret for 2023 viste at frivilligheten nå er på samme nivå som før koronapandemien: 62 % av befolkningen har gjort frivillig innsats i løpet av de siste 12 månedene.

Nå kan medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge finne ut hva befolkningen mener om deres organisasjon, ulike tema eller kanskje noe som berører stortingsvalget? Resultatene kan brukes som utgangspunkt for å sette søkelyset på en sak, overvåke trender, måle kjennskapen eller omdømmet. Frist for å sende inn er 19.april.

Hvert år gjennomfører Frivillighet Norge en befolkningsundersøkelse for å kartlegge holdninger, adferd og ulike interesser til frivillighet i Norge. Undersøkelsen heter Frivillighetsbarometeret og gjennomføres av og i samarbeid med Verian (tidligere Kantar Public).

Alle medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge har mulighet til å bestille egne spørsmål! Det er mulig å ha alternativer som svar, flere svar mulig, samt fritekst som svar.

Hvis dere vil ha såkalt "grid", det vil si spørsmål og svar som bygger på hverandre, er det et tillegg i pris. Spør om mer informasjon hvis dere er interessert!

Praktisk informasjon

Frist for å sende inn spørsmål er 19.april.

Grunnpris per spørsmål er 8 600,- inkludert mva. Se pristabell nederst på siden.

Hvis dere lurer på noe, hjelper vi gjerne med veiledning til utforming av spørsmål. Frist for dette er også innen 19.april.

Organisasjoner som stiller spørsmål i Frivillighetsbarometeret vil få resultatene tilsendt for eget bruk, og blir ikke en del av tallene som Frivillighet Norge legger frem.

Hvis din organisasjon stilte spørsmål i Frivillighetsbarometeret 2023, har dere allerede blitt kontaktet av oss.

Innsending av spørsmål og annen oppfølging gjøres til politisk seniorrådgiver, Camilla Svendsen Skriung, på camilla@frivillighetnorge.no.

Priser

Alle priser er inkl. mva.

Grunnpris pr spørsmål 8 600,-
1 spørsmål 8 600,-
2 spørsmål 17 200,-
3 spørsmål 25 800,-
4 spørsmål 34 400,-
5 spørsmål 43 000,-
6 spørsmål 51 600,-
7 spørsmål 60 200,-

Kontaktperson

Bilde av Camilla Svendsen Skriung
Camilla Svendsen Skriung
Politisk seniorrådgiver
90 64 18 12 
camilla@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring