Hopp til hovedinnholdet

Generalsekretær Birgitte Brekke til Norsk Folkehjelp

Publisert:
Oppdatert:
Bildeav Birgitte

Birgitte Brekke slutter som generalsekretær i Frivillighet Norge etter ni år for å bli stabssjef i Norsk Folkehjelp. Hun begynner 1. oktober. Fram til da vil hun fortsatt være generalsekretær i Frivillighet Norge.

PRESSEMELDING

Birgitte Brekke slutter som generalsekretær i Frivillighet Norge etter ni år for å bli stabssjef i Norsk Folkehjelp.

Birgitte Brekke ble ansatt av det første styret for å bygge opp Frivillighet Norge som samarbeidsorganisasjon for frivillige organisasjoner. Ved starten for ni år siden var 60 organisasjoner med. I dag omfatter Frivillighet Norge 300 landsdekkende organisasjoner som har over 50.000 lokale lag.

- Jeg er veldig glad for den store tilliten organisasjonene har vist gjennom disse årene, og for å se at handlingsrommet for frivillig sektor blir større når vi jobber sammen, sier Birgitte Brekke.

Nå har hun takket ja til stillingen som stabssjef i Norsk Folkehjelp, som hun begynner i 1. oktober. Fram til da vil hun fortsatt være generalsekretær i Frivillighet Norge.

- Vi mister dessverre en svært dyktig generalsekretær. Vi så gjerne at hun ledet Frivillighet Norge videre i den spennende fasen vi nå går inn i. Men jeg har stor respekt for hennes valg. Birgitte har hatt en helt sentral rolle i den vellykkede oppbyggingen av Frivillighet Norge helt siden starten. Styret i Frivillighet Norge er svært takknemlige for den innsatsen Birgitte har gjort for organisasjonen, sier styreleder Sturla Stålsett.

Kontaktpersoner:

Sturla Stålsett: tlf 9860 046

Birgitte Brekke: tlf. 9064 0993

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring