Hopp til hovedinnholdet

Generalsekretærfrokost med Kronprinsen

Publisert:
Oppdatert:
Froksotseminar KPH

Frivillighet Norge arrangerte torsdag morgen en frokost hvor generalsekretærer fra ulike frivillige organisasjoner kom sammen til en frokost med samtaler om verdier og verdibasert ledelse. Kronprins Haakon var tilstede og holdt innledning.

Kronprinsen er en av personene bak initiativet Global Dignity, som hvert år arrangerer Dignity Day - en dag med samtale og refleksjon over verdighet. Frivilligheten har vært sentral i å gjennomføre samtaler ved skoler over hele landet under disse dagene. Under frokosten fikk deltakerne et bedre innblikk i metoden som benyttes under Dignity Day og de verdiene som ligger bak.

froksotseminar2KPH.jpg

- Møtet i morges var et løft for alle de litt over 50 generalsekretærene som deltok, sier generalsekretær i Frivillighet Norge, Birgitte Brekke.

En annen innleder var Thomas Horne, daglig leder i Dignity Day Norge. Han trakk opp dilemmaet mellom fokuset på målstyring og rapportering, og det faktum at en rekke små og store beslutninger ikke kan målstyres eller rapporteres på. De fattes på bakgrunn av den enkeltes vurdering, og preges dermed av den enkeltes verdier. En engasjert Kronprins tok seg god tid til å dele sine tanker om og erfaringer. Han fortalte hvordan historiefortelling kan brukes som metode for etisk verdier, og svarte engasjert på spørsmål og refleksjoner fra salen.

Les mer om Global Dignity på deres hjemmesider.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring