Hopp til hovedinnholdet

Hva mener befolkningen om din hjertesak? – Still spørsmålet i Frivillighetsbarometeret

Publisert:
Oppdatert:
Thumbnail Skjermbilde2019 04 29kl 12 30 33

Har din organisasjon et spørsmål dere gjerne vil stille til Norges befolkning? Gjennom Frivillighetsbarometeret kan frivillige organisasjoner få svar på spørsmål fra 2000 respondenter blant et representativt utvalg av befolkningen for en lav kostnad.

Har din organisasjon et spørsmål dere gjerne vil stille til Norges befolkning? Gjennom Frivillighetsbarometeret kan frivillige organisasjoner få svar på spørsmål fra 2000 respondenter blant et representativt utvalg av befolkningen for en lav kostnad.

Hva er Frivillighetsbarometeret?

Frivillighetsbarometeret er en årlig webpanelundersøkelse som utføres av Kantar TNS i samarbeid med Frivillighet Norge. Kantar TNS har lang erfaring med å utføre befolkningsundersøkelser, noe som sikrer den nødvendige profesjonaliteten som kreves for at resultatene skal ha troverdighet hos tredjeparter.

Her kan du se Frivillighetsbarometeret fra 2018.

Hvordan kan min organisasjon delta?

I Frivillighetsbarometeret stiller Frivillighet Norge en rekke generelle spørsmål om frivillig arbeid. I den siste delen av barometeret åpner vi for at frivillige organisasjoner kan stille egne spørsmål. Disse spørsmålene, og svarene, eies av organisasjonen som stiller spørsmålet.

Frivillighet Norge bistår i utformingen av spørsmål samt i fortolkningen av svaret i lys av bakgrunnsvariabler som kjønn, alder og lignende. Husk at spørsmål bør være korte og nøytrale.

Hva kan vi bruke resultatene til?

Resultatene kan brukes på flere måter:

· Sette dagsorden med egne saker.

· Empirisk støtte for egne påstander i møte med politikere.

· Lette innsalg til medier, spesielt hvis man kommer frem til oppsiktsvekkende resultater.

· Utvikling av egen organisasjon. Ved å kartlegge kjennskap til egen organisasjon i befolkningen og tolke svaret i lys av forskjellige aldersgrupper kan man for eksempel få et godt grunnlag for ny rekrutteringsstrategi, eller for målretting av innsamlingsaksjoner.

Hva koster det å stille egne spørsmål?

Prisen pr. spørsmål er 7.500 kroner inkl. mva. for Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner. For andre er prisen 10.000 kroner pr. spørsmål.

Frister og praktisk informasjon

Ta gjerne kontakt dersom dere er interessert eller har spørsmål.

Kontakt: Janne Nyhus, janne@frivillighetnorge.no, 970 75 696

Alle spørsmål må være klare og meldt til oss innen 19. Mai.

Dere vil få tilgang på svarene i løpet av juli/august.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring