Hopp til hovedinnholdet

Hvor inkluderende er din organisasjon?

Publisert:
Oppdatert:
Folkeakademiet1 Foto Kai Hovden Kopi

Fyll ut spørreundersøkelse for å kartlegge hva som hemmer og fremmer deltakelse!

Frivillighet Norge har laget en spørreundersøkelse til frivillige organisasjoner for å kartlegge hva som hemmer og fremmer deltakelse i fritidsaktiviteter, særlig når det gjelder kostnader ved å delta.

Mange organisasjoner er bekymret for at barn og unge fra familier med lav inntekt ikke får mulighet på linje med andre barn og unge. Kulturdepartementet har gitt Frivillighet Norge midler til å gjennomføre denne kartleggingen om ressurssituasjonen, praksis og holdninger rundt dette, sett fra organisasjonene sin side.

Kartleggingen er ikke begrenset til barn og unges deltakelse eller økonomi. Vi ønsker svar fra alle typer organisasjoner. Vi vil bruke resultatene til å gi både myndighetene og frivillige organisasjoner anbefalinger om hvordan vi kan gi flere muligheter til å delta.

Praktisk informasjon

Undersøkelsen er åpen til 27. november. Vi håper at mange organisasjoner svarer på undersøkelsen og hjelper oss ved å videresende den dersom dere har lokallag. Vi ønsker at leder i lokallaget/organisasjonen svarer på undersøkelsen. Spørsmål kan rettes til Almaz Asfaha på e-post almaz@frivillighetnorge.no eller 21 56 76 50/90 50 64 83.

Dere finner undersøkelsen her. Dette er også lenken dere videresender til deres lokallag og medlemsorganisasjoner.

Det lønner seg å gjennomføre hele undersøkelsen når man har hentet den opp, da det ikke er mulig å lagre svarene underveis. Ta gjerne kontakt om dere opplever praktiske problemer.

Foto: Kai Hovden, Folkeakademiet

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring