Hopp til hovedinnholdet

Innspill til handlingsplan om bærekraftsarbeidet i Norge

Publisert:
Oppdatert:
Nikolai Astrup. Foto: Fotograf Sturlason/Utenriksdepartementet
Nikolai Astrup. Foto: Fotograf Sturlason/Utenriksdepartementet

Frivillighet Norge har levert innspill til Kommunal- og moderniseringsdepartementets nasjonale handlingsplan for bærekraftsmålene. Frivillige organisasjoner i Norge bidrar gjennom sine aktiviteter både direkte – og indirekte – til å nå bærekraftsmålene.

Å gi frivilligheten større rom i samfunnet vil i seg selv bidra til å realisere målene. Men dette skjer ikke av seg selv. Som andre sektorer trenger også frivilligheten rammebetingelser for å kunne vokse og utvikle seg i takt med samfunnets behov. Frivillighet Norge har basert innspillet på Frivillighetspolitisk plattform, og fokusert på bærekraftsmål nummer 17 - Samarbeid for å nå målene. Handlingsplanen skal være ferdig i løpet av våren 2021.

Se vårt innspill her.

Les også

Hender i vann

Svar på høring om endring av tilskudd til miljøorganisasjoner og miljøstiftelser

Oppdatert 4/9: Departementet har lyttet til innspillene. Her er Frivillighet Norges svar på høring om endring av Forskrift om tilskudd til frivillige miljøorgan...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Revidert nasjonalbudsjett for 2020.

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Stian Slotterøy Johnsen, Siri Holm Lønseth, Rune Foshaug og Stian Juell

Frivillighet Norges høringssvar til distriktsmeldingen

Frivillighet Norge spilte inn at det er viktig at det finnes midler for å støtte nasjonale tiltak som bidrar til å øke samhandlingen og samarbeidet mellom fr...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring