Hopp til hovedinnholdet

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

Publisert:
Oppdatert:
Revidert nasjonalbudsjett for 2020.
12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert. Stortinget behandler revidert nasjonalbudsjett og fatter sine vedtak i slutten av juni.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

Se innspillet til finanskomiteen på Stortinget her.

– Situasjonen er svært alvorlig for mange lag og foreninger nå. Vi håper finanskomiteen lytter til våre innspill sier Stian Slotterøy Johnsen.

Innspillet bygger på Frivillighet Norges tidligere innspill til ordningen og tilbakemeldinger fra medlemsorganisasjonene:

Les også

graf over fordeling av tildelingsbeløp på organisasjonskategorier

Momskompensasjon for søknadsåret 2020 utbetales

Lotteri- og stiftelsestilsynet har startet utbetalingen av momskompensasjon til frivillige organisasjoner for søknadsåret 2020. Til sammen skal nesten 1,7 milli...

Publisert
Oppdatert:

Generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen

Frp og regjeringspartiene på Stortinget vil ikke klargjøre kompensasjonsordning for frivilligheten

I budsjettenigheten som ble fremlagt torsdag er også flertallets merknader til revidert nasjonalbudsjett presentert. Frivillighet Norge har vært tydelig på at v...

Publisert
Oppdatert:

Stortinget

Statsbudsjett 2020 – Finansinnstilling og alternative statsbudsjett

Regjeringspartiene Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti sin enighet om statsbudsjettet innebar denne gangen at regjeringens forslag til mo...

Publisert
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring