Hopp til hovedinnholdet

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

Publisert:
Oppdatert:
Revidert nasjonalbudsjett for 2020.
12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert. Stortinget behandler revidert nasjonalbudsjett og fatter sine vedtak i slutten av juni.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

Se innspillet til finanskomiteen på Stortinget her.

– Situasjonen er svært alvorlig for mange lag og foreninger nå. Vi håper finanskomiteen lytter til våre innspill sier Stian Slotterøy Johnsen.

Innspillet bygger på Frivillighet Norges tidligere innspill til ordningen og tilbakemeldinger fra medlemsorganisasjonene:

Les også

Hender i vann

Svar på høring om endring av tilskudd til miljøorganisasjoner og miljøstiftelser

Oppdatert 4/9: Departementet har lyttet til innspillene. Her er Frivillighet Norges svar på høring om endring av Forskrift om tilskudd til frivillige miljøorgan...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Stian Slotterøy Johnsen, Siri Holm Lønseth, Rune Foshaug og Stian Juell

Frivillighet Norges høringssvar til distriktsmeldingen

Frivillighet Norge spilte inn at det er viktig at det finnes midler for å støtte nasjonale tiltak som bidrar til å øke samhandlingen og samarbeidet mellom fr...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Tre personer spiler fiolin.

Høringssvar til forslag om endringer i Voksenopplæringsloven og friskoleloven

Høringssvar fra Frivillighet Norge til forslag om endringer i Voksenopplæringsloven og friskoleloven med forskrifter.

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring