Hopp til hovedinnholdet

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

Publisert:
Oppdatert:
Revidert nasjonalbudsjett for 2020.
12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert. Stortinget behandler revidert nasjonalbudsjett og fatter sine vedtak i slutten av juni.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

Se innspillet til finanskomiteen på Stortinget her.

– Situasjonen er svært alvorlig for mange lag og foreninger nå. Vi håper finanskomiteen lytter til våre innspill sier Stian Slotterøy Johnsen.

Innspillet bygger på Frivillighet Norges tidligere innspill til ordningen og tilbakemeldinger fra medlemsorganisasjonene:

Les også

Hender som holder i vaffel.

Høringssvar - gjennomføring av moderniseringsdirektivet

Frivillighet Norge har sendt inn svar på høringen om gjennomføring av moderniseringsdirektivet. Endringene vi har kommentert på er til markedsføringsloven og ha...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Hender som taster på en bærbar datamaskin

Høring - forslag til endringer i forskrift om merverdiavgiftskompensasjon til frivillige organisasjoner

Kulturdepartementet har sendt ut en høring med forslag til endringer i forskriften som regulerer momskompensasjonsordningen for frivillige organisasjoner. Hørin...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Nikolai Astrup. Foto: Fotograf Sturlason/Utenriksdepartementet

Innspill til handlingsplan om bærekraftsarbeidet i Norge

Frivillighet Norge har levert innspill til Kommunal- og moderniseringsdepartementets nasjonale handlingsplan for bærekraftsmålene. Frivillige organisasjoner i N...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring