Hopp til hovedinnholdet

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

Publisert:
Oppdatert:
Revidert nasjonalbudsjett for 2020.
12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

12. mai la Regjeringen Solberg frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020. I det reviderte nasjonalbudsjettet blir hovedtallene for norsk økonomi og regjeringens syn på gjennomføringen av den økonomiske politikken oppdatert. Stortinget behandler revidert nasjonalbudsjett og fatter sine vedtak i slutten av juni.

15. mai sendte Frivillighet Norge følgende innspill til finanskomiteen på Stortinget sin behandling revidert nasjonalbudsjett 2020.

Se innspillet til finanskomiteen på Stortinget her.

– Situasjonen er svært alvorlig for mange lag og foreninger nå. Vi håper finanskomiteen lytter til våre innspill sier Stian Slotterøy Johnsen.

Innspillet bygger på Frivillighet Norges tidligere innspill til ordningen og tilbakemeldinger fra medlemsorganisasjonene:

Les også

Forsiden av rapporten organisering av luftambulansetjenesten

Organisering av luftambulansetjenesten

Frivillighet Norge har svart på høringen om rapporten «Organisering av luftambulansetjenesten». Rapporten beskriver blant annet en mulig modell hvor luftambulan...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

hendene til to barn foran kasse med bøker.

Høringssvar NOU 2020:16 Levekår i byer - gode lokalsamfunn for alle

Frivillighet Norge har svart på høringen til NOU 2020:16 Levekår i byer - Gode lokalsamfunn for alle. Utredningen skildrer godt verdien av frivillige organisasj...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Foto: Hedvig Kolboholen

Mangler konkrete tiltak for ideelle

Velferdstjenesteutvalgets NOU om private aktører i velferden gir en grundig og god beskrivelse av ideelle aktører i velferdstjenestene i Norge. Samtidig er Friv...

Publisert | Høringssvar
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring