Hopp til hovedinnholdet

Internasjonal rapport om frivillighet

Publisert:
Oppdatert:
CIVICU Slogo

Civicus og United Nations Volunteers har analysert trender i frivillig innsats og kommet med noen anbefalinger for myndigheter, sivilsamfunn og frivillige organisasjoner i rapporten "Broadening civic space through voluntary action: Lessons from 2011".

03.02.12

Rapporten konkluderer med at myndigheter, donorer, ledere av frivillige organisasjoner og andre involvert i sivilsamfunnet bør se frivillighet som en verdifull del av samfunnsdeltakelse og sosial aktivisme. Motivasjonene for deltakelse er mange og møter varierte mål. Rapporten argumenterer for en bred forståelse for hva frivillig innsats er, inkludert ulik formell og uformell frivillighet.

Rapporten har identifisert et behov for nye måter å møte frivilligheten på. Det foreslås ulike måter å styrke den uformelle frivillige innsatsen og det organiserte sivilsamfunnet på og understreker behovet for å styrke linken mellom disse.

Les rapporten her: https://www.civicus.org/en/news-and-resources/reports-and-publications/713-broadening-civic-space-through-voluntary-action-lessons-from-2011

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring