Hopp til hovedinnholdet

Kulturministeren er klar for Frivillighetens år – er du?

Publisert:
Oppdatert:
Abid Q. Raja gleder seg til Frivillighetens år
Abid Q. Raja gleder seg til Frivillighetens år

2022 er Frivillighetens år, og vi er godt i gang med planleggingen av markeringen. I dag slapp vi en film på sosiale medier hvor kultur- og likestillingsminister Abid Raja forteller hva han ser frem til med året. Filmen er starten på en kampanje vi kjører og i ukene fremover vil dere få høre ledere i ulike deler av frivilligheten fortelle om hva de gleder seg til og ser frem til med Frivillighetens år 2022.

Følg med på Frivillighetens år 2022s facebookside og del gjerne videoene. Vil lederen i din organisasjon dele hva dere ser frem til? Da hører vi veldig gjerne fra dere!

Send en mail til birgitteh@frivillighetnorge.no så får dere mer informasjon om hvordan dere kan sende inn en snutt og være med i kampanjen.

Klikk for film
Facebookfilm med Abid Raja som snakker om forventningene til Frivillighetens år.

Les også

Panel som diskuterer

Frivillighet + kommune = levende kulturliv - hva vi lærte av Frivillighetens år 2022

Revitalisering, økt synlighet og vekst i mange kulturorganisasjoner etter pandemien. Dette er noen av resultatene Frivillighetens år skapte.

Publisert
Oppdatert:

Representater fra frivilligheten i et felles lagbilde

Vi skapte året sammen!

«Hvert år burde være Frivillighetens år» sa Kronprins Håkon, Frivillighetens års høye beskytter i sin tale på Frivillighetens dag 5.12.2022. Mye over 2000 arran...

Publisert
Oppdatert:

Bilde av styret i Sparebankstiftelsen Helgeland

Enklere å skaffe finansiering i Frivillighetens år

Sparebankstiftelsen Helgeland foretok rekordutdeling på 26 mill kr til allmennyttige formål i sitt tiende driftsår som falt sammen med Frivillighetens år 2022. ...

Publisert
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring