Hopp til hovedinnholdet

Kulturministeren er klar for Frivillighetens år – er du?

Publisert:
Oppdatert:
Abid Q. Raja gleder seg til Frivillighetens år
Abid Q. Raja gleder seg til Frivillighetens år

2022 er Frivillighetens år, og vi er godt i gang med planleggingen av markeringen. I dag slapp vi en film på sosiale medier hvor kultur- og likestillingsminister Abid Raja forteller hva han ser frem til med året. Filmen er starten på en kampanje vi kjører og i ukene fremover vil dere få høre ledere i ulike deler av frivilligheten fortelle om hva de gleder seg til og ser frem til med Frivillighetens år 2022.

Følg med på Frivillighetens år 2022s facebookside og del gjerne videoene. Vil lederen i din organisasjon dele hva dere ser frem til? Da hører vi veldig gjerne fra dere!

Send en mail til [email protected] så får dere mer informasjon om hvordan dere kan sende inn en snutt og være med i kampanjen.

Klikk for film
Facebookfilm med Abid Raja som snakker om forventningene til Frivillighetens år.

Les også

Lagbildet Frivillighetens år 2022

Det blir åpningsfest – med godt smittevern!

Åpningsfesten for Frivillighetens år 2022 går som planlagt i Oslo rådhus, med de nødvendige smitteverntiltak som regjeringen har innført. Det samme gjelder konf...

Publisert
Oppdatert:

Gladnyhet på Grefsenkollen!

Statsbudsjettet for 2022: Regjeringen vil bidra med 20 mill. til Frivillighetens år

I dag offentliggjorde kulturminister Abid Q. Raja at regjeringen vil bidra med 20 millioner kroner til markeringen av Frivillighetens år 2022.

Publisert | Pressemeldinger
Oppdatert:

Lena Kristin Johannessen, Røde Kors-frivillig

Beredskapsfrivillighet er mer enn søk og redning

Lena Kristin Johannessen (37) ble kalt ut som Røde Kors-frivillig den dagen leirraset i Gjerdrum gikk. Hun har senere sørget for at folk i Gjerdrum har fått det...

Publisert | Pressemeldinger
Oppdatert:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring