Hopp til hovedinnholdet

Lanserer podkasten Frivillig med Solveig Kloppen

Publisert:
Oppdatert:
Solveig Kloppen skal lede en ny podkast om frivillighet i Norge som lanseres i februar 2021.
Solveig Kloppen skal lede en ny podkast om frivillighet i Norge som lanseres i februar 2021 (Foto: PLAN B).

Frivillighet Norge og Norsk Tipping lanserer 18. februar en podkast kalt "Frivillig med Solveig Kloppen". Den skal feire de frivillige og vise oss at det er mye å lære på tvers av de ulike foreningene. Solveig vil snakke med frivillige fra ulike organisasjoner i hver episode. Bli med og spre podkasten i deres nettverk og engasjer dere i innholdet!

Solveig Kloppen skal snakke med frivillige landet rundt som gir av sin egen tid for å hjelpe og inspirere andre. Podkasten skal hylle deg som har ofret helgesøvn og verdifull familie -og egentid for å organisere loppemarkeder, trene fotballlag, vaske håndballdrakter, selge vafler, dirigere kor, merke nye turstier og rydde strendene våre for plast!

Solveig vil snakke med mennesker som har reddet liv, fordi de har stilt opp som frivillig når krisen har rammet. Noen har funnet veien ut av ensomhet og til og med truffet mannen eller dama i sitt liv gjennom det frivillige arbeidet. Disse historiene ønsker vi å fortelle!

Denne podkasten skal også hylle pionerene og heltene som i sin tid var med på å starte viktige institusjoner som skoler, barnehager og helsestasjoner, for å nevne noen. Institusjoner vi ikke hadde klart oss uten i dag.

Dette er podkasten de frivillige i din forening fortjener å høre i opptakten til Frivillighetens år 2022. Les mer om året her.

Publiseringsplan for vår 2021:

Podkasten vil bestå av 5 episoder i vår og 5 episoder til høsten.

Her er vårens datoer:

  • Ep. 1: Torsdag 18. februar kl. 05.00
  • Ep. 2: Torsdag 18. mars kl 05.00
  • Ep. 3: Torsdag 15. april kl. 05.00
  • Ep. 4: Torsdag 20. mai kl. 05.00
  • Ep 5: Torsdag 17. juni kl. 05.00

Kjenner du en ildsjel som bør løftes fram?

Kjenner du en ildsjel som gjør det lille ekstra for nærområdet sitt og som bør løftes frem i denne podkasten? Vi er på jakt etter han/hun som f.eks sprøyter den lokale skøytebanen vinter etter vinter eller hun/han som bygger lavvo og legger til rette for aktiviteter for små og store i skog og mark. Tips oss om hvem Solveig kan ringe og send ditt forslag til [email protected].

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring