Hopp til hovedinnholdet

Lotteritilsynet presenterer stimuleringsordning

Publisert:
Oppdatert:
Bilde av hender som holder i en rokkering
Frivillighet Norge inviterte Lotteri- og stiftelsestilsynet til å presentere mulighetene i ordningen på infomøte 27. september. Foto: Hedvig Kolboholen.

Stimuleringsordningen for idrett og frivillighet er forlenget ut året. Hva kan organisasjoner søke om fra ordningen? Frivillighet Norge inviterte Lotteri- og stiftelsestilsynet til å presentere mulighetene.


Frivillighet Norge har jobbet for at ordningen skulle forlenges. Dette gir en viktig forutsigbarhet nå når frivillige organisasjoner landet rundt starter opp aktiviteten etter koronapandemien. Det gir trygghet for at organisasjoner kan få støtte dersom det kommer lokale smitteutbrudd som påvirker den planlagte aktiviteten

Det er Lotteri- og stiftelsestilsynet som forvalter støtteordningen. Her kan du lese mer om ordningen og søke støtte.

Forlengelsen av ordningen må godkjennes av ESA før det iverksettes. Den er ennå ikke godkjent så søknadsfristen er 15. november. Her kan du lese pressemeldingen om forlengelsen.

Her kan du se opptak fra Frivillighet Norges informasjonsmøte om ordningen 27.september. Marianne Skjeldestad Hove, avdelingsdirektør og Marianne Alværen Torset, seniorrådgivar i avdelinga for frivilligheitsstøtte presenterte ordningen. Innledningsvis snakkar de også kort andre ordninger de forvalter, som Momskompensasjonsordningen og Grasrotandelen, og om registrering i frivillighetsregisteret.

Opptaket er tekstet. Velg å se det på Youtube for å kunne se det på full skjerm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring