Hopp til hovedinnholdet

Nå er kursrekka for høsten 2015 klar!

Publisert:
Oppdatert:
Frivillighetnorge Wanda Nathalie Nordstrm 542

Planlegger organisasjonen din å bruke sosiale medier som verktøy i sitt arbeid? Har du lyst til å lære mer om å gjennomføre arrangementer? Eller vil du bli bedre rustet til å møte media? Da kan høstens kurs være av interesse!

- Kursene holdes på ettermiddagstid i våre lokaler i Oslo sentrum, forteller generalsekretær Birgitte Brekke i Frivllighet Norge.

Frivillighet Norge erfarer at etterspørselen etter kurs er stor blant de som er ferske i organisasjonslivet.

- Nye organisasjoner vokser fram, og nye personer kommer inn i etablerte organisasjoner hele tiden. Det er derfor et stort behov for opplæring i organisasjonsdrift. På kursene kommer det også mange med minoritetsbakgrunn som er nysgjerrige på den norske måten å drive frivillighet på, sier Brekke.

I tillegg til det faglige innholdet får deltakerne mulighet til å dele erfaringer med hverandre og diskutere problemstillinger de er opptatt av. For mange er derfor kursene en viktig møteplass og en mulighet til å knytte kontakter.

For mer informasjon om høstens kurstilbud trykk her. Flere kurs vil annonseres fortløpende.

kurs_samarbeid_Wanda

Her er et utvalg av tilbakemeldinger fra deltakere på tidligere kurs:

"Kurset ga god innføring i hvordan en skal gå fram for å starte og registrere en organisasjon. Fint å møte så mange spennende mennesker og få kjennskap til hva slags frivillig arbeid som foregår. Kurset ga inspirasjon."

"Kursleders kunnskap om temaet var god, og det var fint med mulighet til å komme med spørsmål hele veien. Det var bra at vi fikk utdelt Organisasjonshåndboka, og det var også god stemning på kurset."

"Jeg fikk noen gode tips om hvor jeg kan søke penger, også en del jeg ikke kjente til fra før."

"Kursholderne brukte stadig eksempler fra en klubb, og det gjorde det lettere å forstå. Det fungerte bra med presentasjonsformen, praktiske caseoppgaver og involvering av kursdeltakerne."

Fotograf ingressbilde: Klaudia Lech

Fotograf artikkelbilde: Wanda Nathalie Nordstrøm

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring