Hopp til hovedinnholdet

Nominasjoner til styreverv i Frivillighet Norge

Publisert:
Oppdatert:
Flere hender med delegatnummer i været for avstemning på et årsmøte.
Illustrasjonsbilde fra Frivillighet Norges årsmøte juni 2023. Foto: Birgitte Heneide

Valgkomiteen inviterer Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner til å nominere kandidater til nytt styre i Frivillighet Norge.

Valgkomiteen har sendt ut sitt brev med invitasjon om å sende nomiasjoner. I brevet finner dere informasjon om styrets oppgaver, hvordan dere nominerer og kontaktinformasjon til valgkomiteen.

Her kan dere lese brevet fra valgkomiteen
(pdf)

På årsmøtet 29. mai 2024 skal følgende styremedlemmer velges:

  • Styreleder
  • 3 styremedlemmer
  • 3 varamedlemmer

Valgkomiteen vil ta utgangspunkt i de innkomne nominasjonene. Valgkomiteen har også et selvstendig ansvar for å søke kandidater for verv, og kan også ta imot innspill til aktuelle kandidater.

Styreleder har informert valgkomiteen om at han ikke tar gjenvalg, Valgkomiteen oppfordrer organisasjonene til å nominere kandidater til dette vervet så tidlig som mulig.

Det er et mål at styret i Frivillighet Norge skal representere hele bredden i frivilligheten. Valgkomiteen vil etterstrebe kjønnsbalanse i styret og oppfordrer derfor organisasjonene til å nominere kandidater av flere kjønn dersom det er mulig. Valgkomiteen vil også legge vekt på at styret skal representere mangfoldet i frivilligheten og befolkningen. Erfaringsmessig er det behov for at det fremmes flere unge kandidater og kandidater med ulik kulturell kompetanse.

Sånn nominerer du:

Nominasjoner sendes til post@frivillighetnorge.no med tittel: ”Nominasjon til styret i Frivillighet Norge”. For at nominasjonen skal være gyldig må kandidatens CV og en begrunnelse for nominasjonen være vedlagt.

Nominasjonsfristen 20. februar.

Valgkomiteen består av:

  • Leder Magni Hjertenes Flyum (Noregs Ungdomslag)
  • Djamel Selhi (STL)
  • Irene Nordhaug Hansen (HATS)
  • Benjamin Skiaker Myrstad (LNU)
  • Milena Tevanovic (Norsk folkehjelp).

Kontaktperson

Bilde av Ida Marie Holmin
Ida Marie Holmin
Assisterende generalsekretær
21 56 76 58
ida@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring