Hopp til hovedinnholdet

Ny kampanje for flere barn og unge til frivillighetens aktiviteter!

Publisert:
Oppdatert:
Far og datter i en sofa
På Ungfritid.no kan man screolle seg gjennom alle fritidstilbudene fra de frivillige organisasjonene

Frivillighet Norge kommer nå med en ny kampanje for å finne oversikt over fritidsaktiviteter på Ungfritid.no. Alle frivillige organisasjoner som driver varige aktiviteter for barn og unge kan bruke verktøyet Ungfritid.no for å synliggjøre sine muligheter. Det er samme innlogging som ved bruk av Frivillig.no.

Driver du korps, kor eller karateklubb? Det er en viktig verdi i samfunnet at alle skal få delta i sosiale fellesskap og aktiviteter. Men hvordan får vi ut informasjon til deres aktiviteter, til de som ikke kjenner til oss fra før av? Det er her Ungfritid.no kommer inn.

Ungfritid.no skal skape enda mer trafikk til deres hjemmesider, skape blest rundt hvilke aktiviteter dere tilbyr via kampanjer og vi skal sørge for at de som ønsker å delta kommer frem til riktig kontaktperson.

Gjennom deltagelse i sosiale fritidsaktiviteter og møteplasser inkluderes barn og unge i et fellesskap, og de får andre erfaringer og relasjoner enn det de får på skolen, med familien eller andre steder. Frivillige organisasjoner som har aktiviteter for barn og unge spiller en viktig rolle når det gjelder å bryte barrierer for deltakelse i fritidsaktiviteter. Ved å legge ut fritidsaktiviteter som barn og unge kan melde seg til på Ungfritid.no, når organisasjonene ut til nye grupper i befolkningen som ikke kjenner til dem fra før.

Kampanjen for Ungfritid.no er støttet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet og går både nå i april/mai og på nytt ved skolestart i august/september. Sørg for at dine aktiviteter er med i oversikten! Be gjerne om ekstra fokus på akkurat din aktivitet ved å sende oss en mail på kontakt@ungfritid.no

Om Ungfritid.no

Ungfritid.no

På Ungfritid.no samles varige fritidsaktiviteter for alle barn og unge opptil 26 år på en nasjonal side. Dette er en digital oppslagstavle hvor frivillige organisasjoner legger ut egne aktiviteter med plass til nye deltakere. Vi gjør det enklere for barn, ungdom, foresatte og andre å finne varige fritidsaktiviteter for barn og unge der de bor!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring