Hopp til hovedinnholdet

Nytt Frivillighetens hus i Oslo – Frivillighet Norge flytter inn

Publisert:
En gjeng med fine folk og en stiftemaskin
Frivillighetens Hus er herved offisielt stiftet. Her er det nyvalgte styre Fv: Arve Myhre, Norsk Friluftsliv, Lene Loftesnes, KFUK-KFUM Norge, Stian Juell, VOFO, styreleder Stian Slotterøy Johnsen, Frivillighet Norge, Lars Norbom, Natteravnene, nestleder Ragnhild Bjørkum Vassbotn, LNU og Linn Ersland, Ungdom og Fritid.

I 2024 etableres et nytt Frivillighetens Hus i Christian Kroghs gate 10 i Oslo. Huset skal være en møteplass, arbeidsplass og et sted for erfarings- og kunnskapsutveksling. Gjennom samlokalisering og samarbeid vil Frivillighetens Hus gi frivilligheten økt kraft og gjennomslag i samfunnet. Frivillighet Norge er blant de første som flytter inn.

Frivillighetens hus blir et kontorbygg på 6 etasjer der en rekke organisasjoner vil få sine egne lokaler, i tillegg til å dele fellesområder med møteromsenter og kafé. Møteromssenteret vil også kunne benyttes av organisasjoner som ikke har faste kontorer på huset. Målet med huset er også å bidra til å etablere møteplasser, og steder for erfarings og kunnskapsutveksling mellom leietakerne, og besøkende til Frivillighetens Hus.

– Vi gleder oss til å flytte inn i et hus der alle leietakerne er en del av frivillig sektor, og håper det gir både felles inspirasjon og synergier på tvers både for oss som skal holde til der fast og for andre som kommer på besøk eller bruker møteromssenteret, sier generalsekretær i Frivillighet Norge og styreleder for Frivillighetens Hus, Stian Slotterøy Johnsen.

Blant de andre leietakerne i huset er LNU, Norsk Friluftsliv, VOFO, KFUK-KFUM Norge, Natteravne og Ungdom og Fritid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring