Hopp til hovedinnholdet

Nytt materiell om personvern i organisasjoner

Publisert:
Oppdatert:
Screen Shot2019 02 18at12 58 39

Frivillighet Norge har utarbeidet guide til personvern for frivillige organisasjoner.

I 2018 ble det innført ny personvernlovgivning i EU og EØS. Frivillighet Norge har utviklet materiell og kurs for å hjelpe din organisasjon med å oppfølge det nye regelverket.

Samarbeid med Datatilsynet

Frivillighet Norge begynte arbeidet med ny personvernlovgivning våren 2017. Utover høsten laget vi blant annet informasjonsmateriell for våre medlemsorganisasjoner. Materiellet er utviklet i samarbeid med Datatilsynet. Se pdf-versjon til nedlasting, eller nettilpasset versjon,

Etter at GDPR ble implementert i den norske lovgivningen fra juli 2018, er det gjort noen små endringer. I prosessen med å utvikle materiellet har Datatilsynet kommet med innspill og tips.

Kurs i personvern?

Vi har sett at det er behov for både kurs og skriftlig materiell hos organisasjoner. Vi har derfor gjennomført noen kurs og videreutviklet guiden til en utskriftsvennelig versjon og trykket noen eksemplarer til bruk når vi holder kurs.

Ønsker du foredrag, kurs eller workshop om ny personvernlovgivning og hvordan denne påvirker oss som frivillige organisasjoner? Se våre kurssider og send oss gjerne en forespørsel!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring