Hopp til hovedinnholdet

Pressemelding 9/10: Ny generalsekretær i Frivillighet Norge er Stian Slotterøy Johnsen

Publisert:
Oppdatert:
Sturlaog Stian

Den nye generalsekretæren i Frivillighet Norge er Stian Slotterøy Johnsen (38).

- Vi er svært fornøyde med å ha fått en generalsekretær som til de grader kjenner frivilligheten og de dagsaktuelle utfordringene vi står overfor, sier styreleder i Frivillighet Norge, Sturla J. Stålsett.

Slotterøy Johnsen har jobbet i Frivillighet Norge siden 2006, og har fungert som assisterende generalsekretær siden januar, 2014. Slotterøy Johnsen har bakgrunn fra Forsvaret og Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU). Slotterøy Johnsen har en mastergrad i informasjonsteknologi og samfunnsvitenskap fra Universitet i Oslo.

- Etter en grundig prosess med mange gode søkere, beslutter et enstemmig styre å tilby Stian jobben som generalsekretær. Både hans erfaring og personlige egenskaper har vært viktige. Han har sterke analytiske evner, og kjenner organisasjonen og frivillighetspolitikken svært godt. Med Stian ved roret vil Frivillighet Norge kunne fortsette den gode utviklingen vi er inne i, sier Stålsett.

- Jeg er stolt og glad over at styret gir meg denne tilliten. Gjennom 9 år som ansatt har jeg blitt veldig glad i både organisasjonen Frivillighet Norge og i alle de engasjerte menneskene jeg har møtt. Vi har en svært kompetent og engasjert stab, mange spennende planer og jeg gleder meg stort til å fortsette arbeidet for å skape større rom for frivilligheten i den nye rollen, sier påtroppende generalsekretær Stian Slotterøy Johnsen.

- Vi er glade for at Stian har takket ja til jobben som generalsekretær og trygge på at det betyr at Frivillighet Norge fortsatt vil være en tydelig og sterk røst for frivilligheten framover, sier Stålsett.

For mer informasjon kontakt Stian Slotterøy Johnsen på 95933862 eller Sturla J. Stålsett på 98600461.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring