Hopp til hovedinnholdet

Søk støtte til VÅR DAG

Publisert:
Oppdatert:
Illustrasjon av VÅR DAG kampanjen.
Frivillighetens år 2022 har fått 5 mill kr av Sparebankstiftelsen DNB og kan støtte lokale markeringer av VÅR DAG med inntil 25 000 kr. Lokale lag og frivilligsentraler kan søke.

Frivillighetens år 2022 har fått 5 mill kr av Sparebankstiftelsen DNB og kan støtte lokale markeringer av VÅR DAG med inntil 25 000 kr. Lokale lag og frivilligsentraler kan søke.

Søknadsportalen er åpen fram til 17.10.21 for foreninger som skal markere VÅR DAG i første halvdel av 2022. De som skal markere dagen i andre halvdel av Frivillighetens år kan søke når portalen åpner i februar.

Les mer her: https://frivillighetensar.no/vardag

Tiltaket eller arrangementet må foregå på datoen som moderorganisasjonen og Norges Frivilligsentraler har registrert som VÅR DAG i vår kalender: https://frivillighetensar.no/kalender

Det er et krav at arrangementet involverer frivillige, retter seg mot barn og unge, eller flere generasjoner (ikke bare voksne) og at foreningen samarbeider med en annen lokal forening, eller en offentlig institusjon som f.eks. skole, barnehage, bibiliotek, sykehjem osv., om arrangementet. Det er ikke påkrevd at samarbeidspartnere deltar med økonomi eller i styring/planlegging av tiltaket.

I tildelingen av midlene vil vi legge vekt på bredde i typer organisasjoner og typer arrangementer / tiltak som får støtte, i tillegg til geografi og hvor bredt arrangementet når ut og hvor godt egnet det er til å vise fram foreningens formål/aktivitet og Frivillighetens år.

De som får støtte må rapportere bl.a. i form av bilder eller film, i løpet av en måned etter tiltaket/arrangementet. Frivillighetens år vil bruke materiale til å informere om frivillig sektor og synliggjøre foreningene og markeringsåret som sådan.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring