Hopp til hovedinnholdet

Samarbeid med Magasinet Plot

Publisert:
Oppdatert:
Plot

Frivillighet Norge har innledet et samarbeid med Magasinet Plot.

Frivillighet Norge har innledet et samarbeid med Magasinet Plot. Vi sender derfor alle medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge et eksemplar av magasinet for å gi dere muligheten til å bli kjent med vår nye samarbeidspartner.

Samarbeidet sikrer at Frivillighet Norge får tilgang til en ny kanal der vi kan presentere lengre refleksjoner, noe vi har manglet fordi vi ikke har et medlemsblad. Dessuten får vi mulighet til å presentere oss for et bredere publikum. Kort fortalt går avtalen ut på at vi betaler et lite gebyr for å disponere et visst antall sider i magasinet. Hvis dere har tips til saker dere mener vi burde skrive om eller ønsker å annonsere på sidene vi disponerer kan dere kontakte Morten Johansen, mortenj@frivillighetnorge.no 21 56 76 50. I og med at dette er en av våre satsninger fremover anbefaler vi alle våre medlemsorganisasjoner å tegne abonnement på Plot.

Samarbeidet innebærer også at Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner får tilbud om å selge abonnementer på Plot med meget god fortjeneste. Hvert halvårsabonnement koster 375 kroner. Organisasjonen som selger et abonnement får beholde 250 kroner. Dette tilbudet gjelder både for sentral- og lokalledd i organisasjonen. Hvis dere ønsker å benytte dere av dette tilbudet ta kontakt med Siv Kristiansen, 930 30 361, adm@medierogledelse.no, ved hvert salg må denne flyeren fylles ut.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring