Hopp til hovedinnholdet

Ser etter gode samarbeid mellom næringslivet og frivilligheten

Publisert:
Oppdatert:
Lanseringav Nringslivets Frivillighetspris

Arbeidsgiverorganisasjonen Virke og Frivillighet Norge ønsker å fremme eksempler på godt samarbeid mellom næringslivet og frivillig sektor. Prisen «Næringslivets Frivillighetspris» skal synliggjøre betydningen av gode samarbeidsprosjekter for å bringe frivillighet og næringsliv sammen.

– Samarbeid mellom næringslivet og frivillige organisasjoner er samfunnsansvar i praksis. Nå vil vi vise fram de beste eksemplene på godt samarbeid. Vi håper det vil inspirere flere virksomheter til å løfte viktige saker sammen, sier Administrerende direktør i Virke Vibeke Hammer Madsen.

Prisen skal gå til en norsk bedrift, som i samarbeid med en frivillig organisasjon har bidratt til å utvikle samfunnet og gjort en forskjell i enkeltmenneskers liv. Samarbeidet kan være både lokalt, nasjonalt eller globalt.

Prisen kan gis på grunnlag av et tidsavgrenset prosjekt eller som følge av et lengre samarbeid mellom bedriften og den frivillige organisasjonen, og disse nominerer selv til prisen.

– Frivillighet Norge er glad for å være med på å dele ut Næringslivets Frivillighetspris, som vil synliggjøre og oppfordre til gode samarbeid mellom frivillig og privat sektor. Vi håper at prisen også kan skape økt forståelse i næringslivet for frivillighetens betydning og samfunnsrolle, sier generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen.

Praktisk informasjon

Nominasjoner sendes til Bransjekonsulent i Virke, Marianne Iqbal, på e-post marianne.iqbal@virke.no. Fristen for nominasjon er 11 november.

Prisen deles ut av Administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen, under Frivillighetsprisen fag & fest på Månefisken i Oslo på FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember.

For meg informasjon om Næringslivets Frivillighetspris kontakt Fagsjef i Virke, Robert Hval Straumann, på e-post robert.hval.straumann@virke.no eller mobil 915 73 197.

Bilde: Administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen, og styreleder i Frivillighet Norge, Sturla Stålsett, lanserer Næringslivets Frivillighetspris den 17. august under Arendalsuka. (Foto: Birgitte Heneide, Frivillighet Norge)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring