Hopp til hovedinnholdet

Skal din organisasjon delta på Arendalsuka 2020?

Publisert:
Oppdatert:
Heikki Eidsvoll Holmås og Knut Arild Hareide tar selfie
Styreleder i Frivillighet Norge, Heikki Eidsvoll Holmås, tar "selfie" med Knut Arild Hareide fra Kristelig Folkeparti (KrF) under Arendalsuka 2018. Foto: Birgitte Heneide, Frivillighet Norge.

Her kommer informasjon til frivillige organisasjoner som skal delta på Arendalsuka 10-14. august. Påmelding til program, booking av telt og stands åpner i dag.

Arendalsuka holdt et informasjonsmøte i Vika i Oslo 6 februar og dette ble streamet på Facebooksiden til Arendalsuka.

Presentasjonen og hovedprogrammet fra Arendalsuka finner du her.

Noen viktige tidspunkter for frivillige organisasjoner Arendalsuka i år:

  • Arendaluka med stands åpner på mandagen kl. 14 og avsluttes fredagen kl. 14.
  • Tirsdag er det partitimer for KRF kl. 13, SP kl. 15.30 og AP kl. 18.30
  • Onsdag settes tema «Et demokrati i forvitring?» på programmet kl 10. Venstre har sin partitime kl. 15.30 og Ungdomspartilederdebatten begynner kl. 17.
  • Torsdag har Høyre sin partitime kl. 15.30 og Partilederdebatten begynner kl. 21.30.
  • Fredag er tema «Er vi fortsatt et tillitssamfunn» og den årlige tillitsundersøkelsen lanseres kl. 10.

Påmelding til program, booking av telt og stands åpner i dag mandag 10. februar. Dere trenger en brukerkonto for å registrere arrangement og her kan dere finne en veileder.

Vi gjør dere oppmerksomme på muligheten for å booke Kløckers teltet for frivilligheten med plass til ca. 50-60 personer på Jaktakaia, rett bak Madam Reiersen. Dette skal være et rimelig alternativ forbeholdt frivillige og ideelle organisasjoner. Teaterscenen ved Clarion hotell kan leies uten kostnad og dette er en utescene.

Gratis utlån av lokaler

Norges Frivilligsentraler ønsker å legge til rette for at frivillige organisasjoner skal synes under Arendalsuka. I den forbindelse tilbys lokaler til arrangementer på Tyholmen Frivilligsentral fra tirsdag til torsdag. Tilbudet er spesielt rettet mot frivillige organisasjoner med mindre ressurser, og det er plass til ca 40 personer. Kan det være av interesse for deg og din organisasjon sender du en mail til monika@norgesfrivilligsentraler.no

Gratis utlån av standplass

Frivillighet Norge kommer til å booke et standtelt som våre medlemsorganisasjoner kan benytte gratis i en 3 timers bolk.

  • Mandag fra 14-17
  • Tirsdag-torsdag fra kl 11-14 og fra kl 14-17
  • Fredag kl 09-14

Hvis dere er interessert i dette kan dere ta kontakt med vanja@frivillighetnorge.no

Frivillighet Norge gleder seg over å inviterer sin medlemmer til:

  • Møteplass Folkehelse på Clarion Hotell onsdag 12/8 kl 12.30-14.30
  • Frivillighetsfest på Clarion Hotell onsdag 12/8 kl 18.30-21.00

Hold av tid og sted i din kalender, det kommer invitasjon og mer informasjon etterhvert.

Bestill en politiker

Vi oppfordrer organisasjonene til å samarbeide med andre om felles arrangement, debatt og tematikk for vi vet at politikere har det travelt under uken. Dere kan bestille en politiker til egne debatter fra mandag 10. februar og innen 8. mai på skjema på nettsiden til Arendalsuka. Alle bestillinger samles og fordeles etter 8. mai og innen 5. juni. Vi anbefaler også å følge opp med dine kontaktpersoner i det enkelte partiet for en personlig invitasjon.

Talspersoner i frivillige organisasjoner

Frivillighet Norge ønsker å bidra til å gjøre det enklere for ulike arrangører, presse og andre organisasjoner å finne flinke folk fra frivilligheten. Derfor vil vi invitere dere til å registrere folk fra organisasjonen som kan holde innlegg, delta i debatter eller uttale seg til pressen.

Se listen over Talspersoner i frivillige organisasjoner. Har dere flinke folk som bør slippe til i debatter? Registrer disse på talelisten hos Frivillighet Norge så deler vi kontaktinfo med flere. All kontaktinfo i denne talelisten blir offentlig tilgjengelig.

Registrer en ny talsperson her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring