Hopp til hovedinnholdet

Slik kan din organisasjon delta i internasjonale samarbeid

Publisert:
Oppdatert:
Illustrasjon av Active Citizens Fund

Å delta i samarbeid mellom norske og rumenske organisasjoner er en god mulighet for de norske organisasjonene til å engasjere seg internasjonalt, få ny kunnskap og energi og midler til arbeidet sitt. Se her hvordan dere kan delta!

De norske EØS-midlene til sivilsamfunn, Active Citizens Fund, skal styrke demokratisk deltakelse og sivilsamfunn i ulike land i Sentral- og Østeuropa. Nå er andre runde av midlene til Active Citizens Fund Romania lyst ut med søknadsfrist 20. april. Samarbeidsprosjektene er åpne for frivillige organisasjoner på sentralt, så vel som på regionalt og lokalt nivå.

Hvis din organisasjon ønsker å delta eller lære mer om samarbeid, kan dere delta på følgende:

Informasjonsmøte torsdag 18. mars

Frivillighet Norge ønsker at flere norske organisasjoner skal få lære om muligheten til å delta i samarbeidsprosjekter med Romania. Derfor arrangerer vi et informasjonsmøte, hvor vi forteller om midlene. Det vil være noen innlegg fra norske organisasjoner som har erfaring med samarbeid, men også nok tid til at deltakerne kan stille spørsmål og komme med kommentarer.

Les mer om informasjonsmøtet og meld deg på her

Digital matchmaking - møt rumenske organisasjoner og finn din samarbeidspartner

I tidsrommet 22.-26. mars arrangerer vi en digital matchmakinguke, hvor de norske og rumenske organisasjonene kan møtes. De rumenske organisasjonene vil presentere konkrete ideer til samarbeidsprosjekter, og de norske organisasjonene vil få mulighet til å si hva de er interessert i å jobbe med. Det er mulig å delta på en eller flere av disse, som har følgende tema:

Følg lenkene for å lese mer om arrangementene og melde deg på.

Ta også gjerne kontakt om dere har spørsmål eller ønsker mer informasjon!

Kontaktperson

Bilde av Guri Idsø Viken
Guri Idsø Viken
Politisk seniorrådgiver
952 56 474
guri@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring