Hopp til hovedinnholdet

Stor deltakelse på Office 365-seminar

Publisert:
Oppdatert:
Office365 16 09 14

Microsoft, TechSoup og Frivillighet Norge arrangerte onsdag 16.09 seminar om Office 365 for frivillige organisasjoner. Nesten 50 organisasjoner deltok, og fikk svar på sine spørsmål om Microsoft, TechSoup og Office 365.

Microsoft tok imot organisasjonene i sitt nye opplevelsessenter på Lysaker. Formålet med seminaret var vise hvordan frivillige organisasjoner kan benytte seg av Office 365 for å effektivisere driften av sin egen organisasjon, slik at de kan benytte ressursene sine optimalt. Microsoft donerer Office 365 E1 gratis til frivillige organisasjoner.

En av de skjulte juvelene i Office 365 er at muligheten for å lage en offentlig nettside følger med i pakken. Dette gjør at man slipper å benytte seg av andre nettsideverktøy som kan være kostnadskrevende.

Frivillighet Norge var medarrangør i kraft av å administrere donasjonsprogrammet TechSoup Norge, som formidler tilnærmet gratis programvare til frivillige organisasjoner.

-Vi er glade for samarbeidet med Microsoft gjennom TechSoup fordi det gir organisasjonene tilgang til verktøy som gjør at de kan samarbeide mer effektivt. Office 365 kombinert med TechSoup-donasjoner gjør at frivillige organisasjoner kan skaffe seg moderne IT-verktøy til svært lav kostnad. Det gjør at organisasjonene kan bruke mer av ressursene sine på hjertesakene, sier assisterende generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen.

Slotterøy Johnsen oppfordret også de organisasjonene som allerede har mottatt programvaredonasjoner fra TechSoup om å spre informasjon om denne muligheten til andre lag og foreninger i sitt nettverk.

Les foredraget til Slotterøy Johnsen her.

Registrer deg på TechSoup Norge her.

Les mer om Office 365 for frivillige organisasjoner her.

Office 365 E1 kan kombineres med Office-lisenser som frivillige organisasjoner kan bestille gjennom TechSoup her.

Foto: John Görbing

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring