Hopp til hovedinnholdet

Sturla Stålsett ny leder i Frivillighet Norge

Publisert:
Oppdatert:
Stlsett6

Sturla Stålsett ble torsdag 05.13 valgt til ny leder i Frivillighet Norge. Stålsett har vært generalsekretær i Kirkens Bymisjon siden 2005 og overtar vervet etter Helen Bjørnøy.

- Jeg ønsker å arbeide for at frivilligheten og ideell sektor skal styrke sin nøkkelrolle i samfunnsutviklingen. Frivilligheten har stor betydning for samfunnet og mange enkeltmenneskers liv.

Stålsett ønsker å jobbe videre for å begrense byråkratiet frivilligheten er underlagt. Frivillighet Norges årsmøte har nylig behandlet et forslag til mindre byråkrati og enklere regelverk. Forslaget retter ti krav til myndighetene og Kulturministeren.

- Tiden som frivillige organisasjoner benytter til søknader og rapportering, må både forenkles og begrenses, sier Stålsett.

Ifølge Stålsett trenger velferdssamfunnet ideelle aktører.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å delta i det viktige arbeidet Frivillighet Norge gjør og representerer. Velferdssamfunnet er helt avhengig av den innsatsen de ideelle aktørene gjør, sier Stålsett.

Frivillighet Norge har i dag mer enn 280 organisasjoner som medlemmer som til sammen representerer over 50.000 lag og foreninger over hele landet.

Kontaktinformasjon:

Styreleder Sturla Stålsett: Telefon 986 00 461

Kommunikasjonsmedarbeider Karl Kristian Kirchhoff: Telefon 454 38 159 / karl.kristian@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring