Hopp til hovedinnholdet

Vi feirer frivillighetens år 2022! Les mer →

Møteplass folkehelse

Møteplass folkehelse har som mål om å styrke samarbeidet mellom offentlig- og frivillig sektor på folkehelsefeltet

Johannes Hegglund
Assisterende generalsekretær i Kirkens bymisjon Johannes Hegglund snakker på møteplass Folkehelse i Arendal, 14. august 2019

Møteplass folkehelse har som mål om å styrke samarbeidet mellom offentlig- og frivillig sektor på folkehelsefeltet. Dette gjøres gjennom å lage konferanser og møteplasser med forskjellige temaer knyttet til frivillighet og folkehelse.

Arrangementene er et samarbeid mellom Helse- og omsorgsdepartementet, Helsedirektoratet og Frivillighet Norge og får støtte over statsbudsjettet.

Kontaktpersoner

Bilde av Marte Oraug Skogtrø

Relaterte nyheter

 • Seniorer i frivilligheten er folkehelse

  PRESSEMELDING: I anledning verdensdagen for eldre 1. oktober lanserer ProAge i samarbeid med Frivillighet Norge, en ny rapport der vi har sett på mulighetene for en engasjert og aktiv alderdom gjennom deltakelse i frivillige organisasjoner.

  Publisert: 16.12.19

  Oppdatert:
 • Frivillighet – også når du er arbeidsledig

  700  000 personer i aldersgruppen 20-66 år står utenfor arbeidsliv eller utdanning, det som i statistikken omtales som utenforskap. Disse kan være i kortere eller lengre arbeidsledighet, eller ha falt utenfor på grunn av utfordringer knyttet til helse eller annet. Av disse er omkring 330  000 uføretrygdede.  

  Publisert: 16.12.19

  Oppdatert:
 • Ting skjer når man snakker sammen

  I 2019 har Møteplass folkehelse samarbeidet med Stiftelsen Dam og arrangerte en stor folkehelsedag i Oslo 20. mars med fokus på hvordan frivillige organisasjoner kan bidra til å forhindre utenforskap, ensomhet, og jobbe for bedre folkehelse. Dagen ble åpnet av statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Anne Bramo.

  Publisert: 16.12.19

  Oppdatert:
 • Folkehelsemelding lansert

  PRESSEMELDING: Den 5. april 2019 ble Folkehelsemeldingen lagt frem på Sørenga i Oslo. Den sier at Regjeringen vil fortsette sitt systematiske arbeid for forebygging av ensomhet. Frivilligheten tar utfordringen.

  Publisert: 16.12.19

  Oppdatert:
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring