Hopp til hovedinnholdet

Møteplass inkludering

På Møteplass inkludering kommer ledere og ressurspersoner fra minoritetsorganisasjoner og tradisjonelle norske organisasjoner sammen for å bygge nettverk og få ny kunnskap.

Konferansen er en del av inkluderingsprosjektet vårt om etnisk mangfold i frivillig sektor. Vi jobber for økt mangfold i frivillige organisasjoner og mer samarbeid på tvers. Minoritetsorganisasjoner er en viktig del av mangfoldet av frivillige organisasjoner her til lands.

Program

Gjennom konferansene har vi vist fram hvordan frivillige organisasjoner spiller en viktig rolle for inkludering og integrering i samfunnet vårt. Vi har presenterer dagsaktuelle saker fra forskning og politikk og eksempler på gode løsninger fra frivillige organisasjoner. Finn inspirasjon på inkluderingskoden.no

Vi har utfordret deltakerne på konferansen til å bli kjent og dele ideer gjennom organisasjonsspeed-date og idéverksteder. Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått:

"Jeg har lyst til å invitere andre organisasjoner til å komme og holde foredrag for oss og dele sine erfaringer."

"Vi har fått opp øynene for mange flere muligheter for samarbeid."

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med kommuner, fylkeskommuner og evt. andre om konferansen. Konferansen har blant annet vært arrangert i Oslo, Lørenskog, Bodø, Drammen, Førde, Trondheim, Fredrikstad og Bergen.

Konferansen er støttet av IMDi og den aktuelle samarbeidspart det enkelt år.

Neste konferanse

Konferansen arrangeres på høsten og annonseres på vår hjemmeside.

Kontaktperson

Ida Marie Holmin, ida@frivillighetnorge.no

Uttalelser og nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring