Søk

Viktige frister

 • 20
  januar

  Matchmaking-seminar med rumenske organisasjoner i Sandefjord

  For å invitere til samarbeid mellom norske og rumenske organisasjoner, inviterer vi til et matchmaking-seminar i Sandefjord 20.-22. januar 2020. Seminaret skal fremme kontakt og diskusjoner om muligheter for samarbeid og partnerskap mellom frivillige organisasjoner i Norge, Island og Lichtenstein og frivillige organisasjoner i Romania gjennom støtteordningen Active Citizens Fund.

  Sandefjord
 • 22
  januar

  Flere barn og unge i varig fritidsaktivitet fra 2021

  Frivillighet Norge fikk 5 desember 2019 innvilget søknad om midler fra Sparebankstiftelsen til å videreutvikle Frivillig.no og etablere en egen ny nettside for å samle og fremme fritidsaktiviteter. Nå inviterer vi medlemsorganisasjoner som tilbyr varig fritidsaktivitet for barn og unge mellom 6-18 år til å bidra og gi innspill til den nye nettsiden i et arbeidsmøte hos oss:

  Oslo
 • 28
  januar

  Flere barn og unge i varig fritidsaktivitet fra 2021

  Frivillighet Norge fikk 5 desember 2019 innvilget søknad om midler fra Sparebankstiftelsen til å videreutvikle Frivillig.no og etablere en egen ny nettside for å samle og fremme fritidsaktiviteter. Nå inviterer vi medlemsorganisasjoner som har jevnlig kontakt med utsatte familier med barn og unge mellom 6-18 år til å bidra og gi innspill til den nye nettsiden i et arbeidsmøte hos oss den 28. januar.

  Oslo
 • 12
  februar

  Menneskerettigheter for alle - Fagseminar i Bucuresti

  Vi inviterer til et fagseminar om arbeid for bedre menneskerettigheter 12.-13. februar.

  Bucuresti, Romania

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring