Søk

Viktige frister

 • 15
  september

  Digitalt kafemøte om menneskerettigheter og sosial rettferdighet

  Jobber du eller vil du jobbe med menneskerettigheter og sosiale rettferdighet i Romania, Island eller Norge? Ta med kaffekoppen din og delta på vår uformelle, digitale kafe!

  Digitalt møte
 • 22
  september

  Digitalt kafémøte om barne- og ungdomsorganisasjoner i Norge, Island og Romania

  Jobber du eller vil du jobbe med barn og ungdom i Romania, Island eller Norge? Ta med kaffekoppen din og delta på vår uformelle, digitale kafé!

  Digitalt møte
 • 23
  september

  Digitalt grunnkurs i drift av organisasjoner

  Velkommen til digitalt grunnkurs om drift av organisasjoner. Vi vil snakke om oppstart av organisasjoner, rammeverk rundt organisasjonen og styrets ansvar for driften. Vi vil også diskutere litt om hvilke digitale verktøy som kan hjelpe oss til å drive organisasjonen digitalt.

  Digitalt
 • 29
  september

  Digitalt kafémøte om miljø og klimaendringer

  Jobber du eller vil du jobbe med miljø og klimaendringer i Romania, Island eller Norge? Ta med kaffekoppen din og delta på vår uformelle, digitale kafé!

  Digitalt møte
 • 30
  september

  Digitalt grunnkurs i budsjett og regnskap

  Velkommen til digitalt grunnkurs i budsjett og regnskap. Hvordan holde orden på budsjett og regnskap, slik at organisasjonen kan ha forutsigbar drift? Kurset gir en innføring i budsjettarbeid og regnskapskontroll.

  Digitalt
 • 30
  september

  Digitalt: Innspillsmøte om frivillige organisasjoner i Lindesnes kommune

  Frivillighet Norge og Lindesnes kommune inviterer til innspillsmøte rundt ny frivillighetserklæring!

  Digitalt
 • 6
  oktober

  Kurs i næringslivssamarbeid

  Bli med på et kurs med Frivillighet Norge i næringslivssamarbeid og lær hva som er viktig for frivillige organisasjoner å tenke på nå de ønsker å inngå strategiske samarbeid med næringslivet.

  Oslo
 • 27
  oktober

  Inkludering på topp

  Velkommen til konferanse om status og verktøy for økt mangfold. Hva har vi lært om hvordan frivillige organisasjoner kan øke mangfoldet i ledelsen og blant sine ansatte og frivillige?

  Digitalt arrangement
 • 7
  november

  Digital konferanse for organisasjoner i Trøndelag

  Høsten 2020 inviterer Trøndelag Fylkeskommune og Frivillighet Norge til to digitale konferanser for frivillige organisasjoner i Trøndelag.

  Digitalt møte
 • 3
  desember

  Frivillighetens dag 2020

  Torsdag 3. desember arrangerer vi årets viktigste møteplass i frivillig sektor i forbindelse med FNs internasjonale dag for frivillighet. Det blir faglig og politisk innhold samt utdeling av 4 priser! Konferansen blir sendt direkte fra Sentralen i Oslo.

  Sendes direkte fra Sentalen via Tappin

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring