Hopp til hovedinnholdet

Viktige frister

 • 17
  oktober

  Nettverksgruppemøte Økonomiske Rammebetingelser

  Det blir møte i nettverksgrupper for økonomiske rammebetingelser tirsdag 17.oktober 2023. Møtet vil i hovedsak dreie seg om statsbudsjettet for 2024 og Frivillighet Norges arbeide med dette. Vi vil legge frem overordnet reaksjon, og detaljerte innspill til de ulike departementene.

  Øvre Slottsgate 2B
 • 25
  oktober

  Grunnkurs: Hvordan jobbe med sosiale medier i frivillige organisasjoner

  Har du akkurat blitt med i en frivillig organisasjon eller lokallag, og ønsker du å lære hvordan du kan bruke sosiale medier? Da har vi grunnkurset for deg!

  Digitalt
 • 31
  oktober

  Inspirasjonsmøte om Mangfoldsplakaten

  Nærmere hundre organisasjoner har signert Mangfoldsplakaten. Nå inviterer vi til inspirasjonsmøte om arbeidet med å øke mangfoldet i organisasjonen, og om å ta Mangfoldsplakaten i bruk.

  Digitalt
 • 20
  november

  2-dagers seminar: Verktøy for deg som prosjektleder

  Å være prosjektleder kan være krevende. Selv om du har et prosjektlederkurs fra før, og har både erfaring og kompetanse, så kan nye spørsmål dukke opp underveis i prosjektet. Få innspill fra fageksperter og møt likesinnede!

  Øvre Slottsgate 2B
 • 5
  desember

  Frivillighetens dag 5.desember 2023

  5. desember er FNs internasjonale dag for frivillighet. Denne dagen markerer Frivillighet Norge med kampanjer, fagkonferanse og utdeling av de nasjonale frivillighetsprisene.

  Sentralen i Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring