Hopp til hovedinnholdet

Vi feirer frivillighetens år 2022! Les mer →

Viktige frister

 • 5
  desember

  Frivillighetens dag 2022

  Det blir fest, prisutdeling og fagdag for ansatte og tillitsvalgte i frivilligheten, den 5.desember på Sentralen i Oslo.

  Sentralen, Øvre Slotts gate 3
 • 8
  desember

  Fagnettverk kommunikasjon med tema medieinnsalg

  Vil du bli bedre på medieinnsalg? Hva tenker redaksjonene når vi ringer fra frivilligheten? Hvordan kan vi i frivillige organisasjoner jobbe annerledes for å få våre budskap på trykk i de redaksjonelle mediene? Og hvordan kan vi tydeligere synliggjøre talspersoner og spesialkompetansen i organisasjonene overfor journalistene?

  Øvre Slotts gate 2b, Oslo
 • 14
  desember

  Generalsekretærfrokost: Varsling i frivillige organisasjoner

  Hvorfor er det viktig med varslingsrutiner i frivillige organisasjoner? Hva er det viktig å tenke på når disse etableres og følges opp? Og hvordan står det egentlig til med arbeidet mot trakassering og overgrep i frivillige organisasjoner? Vi inviterer til frokost for generalsekretærer og daglig ledere i Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner.

  CityBox, Prinsens gate 6, Oslo
 • 24
  januar

  Hvordan tar vi imot ukrainske flyktninger? Erfaringsdeling og ideverksted

  Siden Russlands angrep på Ukraina i mars, har 30 000 ukrainske flyktninger ankommet Norge. Myndighetene spår at det skal komme til sammen 70 000 i år og neste år. Hva slags utfordringer møter de og organisasjonene som jobber med mottak og plassering? Hvordan tar vi imot dem på en god måte og inkluderer dem i norske lokalsamfunn?

  Vega scene, Hausmanns gate 28, Oslo
 • 25
  januar

  Kurs i prosjektledelse

  På dette heldagskurset i prosjektledelse gjennomgår vi hva som kreves for å kunne lede prosjekter på en god og effektiv måte. Vi knytter teori til praksis, og ser på hvilke metoder og hjelpemidler kan hjelpe på vei til å bli tryggere i rollen som prosjektleder.

  Oslo
 • 8
  februar

  Digitalt kurs i prosjektledelse

  På dette digitale kurset i prosjektledelse gjennomgår vi hva som kreves for å kunne lede prosjekter på en god og effektiv måte. Vi knytter teori til praksis, og ser på hvilke metoder kan hjelpe på vei til å bli tryggere i rollen som prosjektleder.

  Digitalt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring