Hopp til hovedinnholdet

Her er vårens kurs i regi av Frivillighet Norge!

Publisert:
Oppdatert:
Kvinne holder kurs
Assisterende generalsekretær i Frivillighet Norge, Ida Marie Holmin, under et tidligere grunnkurs.

Vil du lære mer om organisasjonsdrift? Eller hvordan få med flere frivillige? Frivillighet Norges kurstilbud for våren 2024 er nå klart.

Gjennom året tilbyr Frivillighet Norge flere gratiskurs. Noen av dem finner sted i Oslo, andre digitalt. På kursene kan du blant annet lære om styrearbeid, hvordan få med flere frivillige eller hvordan bruke sosiale medier.

Digitale gratiskurs

Gjennom prosjektet vårt Økt deltakelse, inviterer vi til digitale gratiskurs. Her vil vi se på hvordan frivillige organisasjoner kan få med nye – om det er deltakere på fritidsaktiviteter eller flere frivillige.

Under kursene vil vi gå igjennom hvordan du kan ta i bruk frivillighetens egne verktøy: Frivillig.no og Ungfritid.no.

Dato for vårens digitale gratiskurs

Grunnkurs for minoritetsorganisasjoner

Grunnkursene er en del av inkluderingsprosjektet til Frivillighet Norge, og vi inviterer særlig minoritetsorganisasjoner til å delta.

Grunnkursene er for deg som er ny i en frivillig organisasjon, enten om du er nyansatt eller ny som frivillig. Eller kanskje du er leder for en ny organisasjon? Kursene gir deg tips og triks til hvordan drive, jobbe eller hjelpe til i en organisasjon, og hva som er viktig å huske på.

Alle grunnkursene er gratis og arrangeres hos oss i Christian Krohgs gate 10 i Oslo. Vi serverer mat under kursene, og de varer fra 17.00 til 20.00.

Dato for vårens grunnkurs (i Oslo)

Bestille kurs

Frivillighet Norge tilbyr kurs og foredrag, hovedsaklig for medlemsorganisasjoner. Vi holder også kortere innlegg og appeller. Dette kan være om alt fra hvordan drive en frivillig organisasjon til samarbeid mellom kommunen og frivilligheten.

Pris på kurs varierer etter varighet og hvorvidt man er en medlemsorganisasjon eller ikke. Vi har til tider stor pågang om kurs, så det lønner seg å bestille i god tid.

For å sende en forspørsel klikker du her: forespørsel om kurs eller foredrag

Kontaktperson

Bilde av Kai Andre Sunde
Kai Andre Sunde
Rådgiver
kai@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring