Hopp til hovedinnholdet

#Trillenials: et Europeisk nettverk av unge organisasjonsfolk

Frivillighet Norge leter nå etter deltagere til en spennende konferanse i Bucuresti fra 9. til 13. september 2024. De vi leter etter er mellom 18 og 35 år, jobber eller er tillitsvalgt i en frivillig organisasjon, lag eller forening, og har lyst til å nettverke med og lære av organisasjonsfolk fra andre land. Er du, eller kjenner du en som passer den beskrivelsen? Da bør du lese videre!

Test
Bli en #Trillenial du også!

Kort fortalt

Vi leter etter unge organisasjonsfolk som har lyst til å bli med på en spennende konferanse i Bucuresti fra 9. til 13. september 2024. Vi dekker reise, kost og losji. Turen er den del av et flerårig samarbeidsprosjekt finansiert av EØS-midler gjennom Active Citizents Fund. Det vil delta organisasjonsfolk fra Romania, Moldova, Serbia, Ungarn, Island og Ukraina på konferansen. Konferansen foregår på engelsk. Den som søker må oppgi en referanseperson i organisasjonen de representerer. Det er ca 25 plasser på turen og søknadsfristen er løpende.

Hva er #Trillenials?

Trillenials er et prosjekt som har som mål å bygge organisasjons-, kommunikasjons- og samarbeidskompetanse hos unge ledere i frivillige organisasjoner i Europa. Prosjektet gjennomføres av den rumenske organisasjonen FDSC i samarbeid med Frivillighet Norge.

Siden 2019 har hele fem kull med rumenske Trillenials gjennomgått kursopplegget. Nå leter vi etter det som skal bli første pulje med norske Trillenials, og du kan bli en av dem!

En stor gruppe unge mennesker står på en takterrasse med hevede hender og jubler
Rumenske #Trillenials samlet i Bucuresti i mars 2024 Foto: FDSC

Hvem kan søke?

Vi leter etter deg som er engasjert i en frivillig organisasjon. Enten fordi du sitter som tillitsvalgt på lokalt, regionalt eller nasjonalt nivå, eller fordi du er ansatt. Du er mellom 18 og 35 år gammel og er interessert i å lære mer om å og utvikle både deg selv, prosjektene og organisasjonen din. Alle kan søke, søkere fra Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner vil prioriteres.

Å fylle ut interesseskjemaet er uforpliktende, men dersom du plukkes ut og sier ja må du være tilgjengelig for å reise til Bucuresti 9. - 13. september 2024, og selv sørge for at du har gyldig pass til reisen. Prosjektet betaler reise, kost og losji.

Du forplikter deg til å delta på opplegget i Bucuresti disse dagene, samt på et digitalt informasjonsmøte i forkant, men ut over det ikke til noe mer. Med mindre du selv vil. Vi håper at du, i løpet av turen og konferansen, finner noen fra en organisasjon du har lyst til å samarbeide med også i fremtiden. Da vil vi bidra til å tilrettelegge for det.

Når du søker må du oppgi navn og kontaktinfo til en referanseperson i organisasjonen du er engasjert i.

Søk via dette skjemaet.

Konferanse i Bucuresti 9. - 13. september 2024

Reise, kost og losji er dekket av prosjektet, men du må forplikte deg til å bruke av din tid. Vi kan ikke kompensere for tapt arbeidstid. Detaljer vil publiseres etterhvet, men under kan du se hovedrammene for turen og konferansen. Det vil bli en blanding av metodikk gjennom konferansen. Både presentasjoner, diskusjoner, workshops, individuelle og gruppeøvelser.

2022 06 23 10 37 40
9. september

REISEDAG

Vi reiser fra Oslo til Bucuresti i felles gruppe. Flyet går tidlig, så dersom du reiser fra andre steder i landet anbefaler vi at du ankommer Oslo allerede søndag. Vi hjelper deg med å fikse det praktiske rundt dette.

10. september

HVORDAN JOBBER VI?

Temaet for dagens program er hvordan vi organiserer og jobber i organisasjonene våre. Vi jobber i ulike kontekster, og med forskjellige rammevilkår i landene våre, så alle møter med ulike perspektiver. Det som er sikkert er at vi har noe å lære av hverandre, vi har alle styrker og forbedringsområder. Eksempelvis er noen land veldig gode på organisasjonsbygging, noen på fundraising og kommunikasjon, mens andre har mye erfaring med dialog med myndigheter og andre organisasjoner. Målet for dagen er å utveksle erfaringer og lære av hverandre.

Det vil bli en blanding av metodikk gjennom dagen. Både presentasjoner, diskusjoner, workshops, individuelle og gruppeøvelser.

11. september

HVORDAN TAR VI VARE PÅ HVERANDRE OG OSS SELV?

Temaet for dagens program er hvordan vi skal ta vare på engasjement, energi og hverandre i en sektor hvor mange kan bli slitne og utbrente. Vi har gjerne vervene, og jobbene våre, fordi vi bryr oss om hjertesakene til organisasjonene vi er i. Det er veldig bra, men noen ganger kan det også føre til at vi investerer veldig mye av oss selv. Det kan i lengden bli slitsomt, og det er viktig å jobbe aktivt for å unngå dette samtidig som man ikke skal miste det ekstra giret. Målet for dagen er å få nye verktøy og metoder for utvikling og refleksjon.

Det vil bli en blanding av metodikk gjennom dagen. Både presentasjoner, diskusjoner, workshops, individuelle og gruppeøvelser.

12. september

HVORDAN KAN VI SAMARBEIDE I FREMTIDEN?

Temaet for dagens program blir fremtidige samarbeid. Når vi har brukt to dager på å bli bedre kjent med hverandres organisasjoner, ulike lands rammevilkår og ikke minst hvem vi er som personer, så er det på tide å se fremover. Målet for dagen er å sammen se på hvordan vi kan utvikle forslag til felles samarbeid, ny politikk og spennende prosjekter i årene fremover.

Det vil bli en blanding av metodikk gjennom dagen. Både presentasjoner, diskusjoner, workshops, individuelle og gruppeøvelser.

13. september

REISEDAG

Vi reiser hjem på kvelden, dere får dagen til å utforske Bucuresti. Felles avreise til flyplass.

Ta kontakt for mer informasjon!

Er du interessert, men vil ha mer informasjon? Da finner du kontaktinformasjonen til Marte, som er ansvarlig for prosjektet og turen fra Frivillighet Norges side. Ikke nøl med å ta kontakt!

Kontaktperson

Bilde av Marte Oraug Skogtrø
Marte Oraug Skogtrø
Politisk rådgiver
90 95 44 85
marte@frivillighetnorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring