Søk

Frivilligheten på Arendalsuka

Stian Slotterøy Johnsen, Berit Kjøll, Heikki Eidsvoll Holmås
Generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen, president i Norges Idrettsforbund Berit Kjøll, og styreleder i Frivillighet Norge Heikki Eidsvoll Holmås, på Arendalsuka 2019. Foto: Birgitte Heneide

Frivillighet Norge er tilstede på Arendalsuka med våre politiske budskap og kampanjer

Hva er Arendalsuka?

Arendalsuka skal være en politisk møteplass som bidrar til engasjement og interesse for politikk og bidrar til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv.

Arendalsuka arrangeres i uke 33 og har blitt en stor arena for samfunnsdebatt. https://arendalsuka.no/7050

Frivillighet Norge på Arendalsuka:

Frivillighet Norge er selv tilstede med våre politiske budskap og våre kampanjer. Vi bistår også med å samle relevant informasjon i forkant for våre medlemmer, vi spiller inn tematikk til hovedprogrammet og vi har som mål å gjøre det enklere for flere når de vurderer om de selv skal delta på Arendalsuka.

Frivillighet Norge booker en standplass som bemannes fra mandag kl 13 til fredag kl 14 av ulike medlemsorganisasjoner. Disse får disponere standen en halv dag hver og informasjon om denne muligheten kommer ut til våre medlemsorganisasjoner i februar.

Vårt mål er å skape større rom for frivilligheten. Under Arendalsuka jobber vi for å få stemmer fra frivillige organisasjoner inn i ulike debatter.

Vi jobber for at frivillighet skal være på dagsorden under programmet gjennom uken og vi deltar i ulike paneler og debatter.

Vi inviterer våre nasjonale politikere til turer og samtaler og vi inkluderer dem i debatter vi selv arrangerer. Arendalsuka har nå etablert en egen teltscene for frivillige organisasjoner som heter Kløckers teltet.

De siste årene har det blir gjennomført «Møteplass Folkehelse» på onsdagen formiddag i regi av Frivillighet Norge og i samarbeid med Helse og omsorgsdepartementet.

Frivillighet Norge har også tradisjon for å samle frivillig sektor til en felles fest på onsdag ettermiddag, i samarbeid med Norsk Tipping.

Kontaktpersoner

For praktiske spørsmål: Vanja Konradsen [email protected]

Politisk tematikk: Stian S. Johnsen [email protected]

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring