Hopp til hovedinnholdet

Frivilligheten på Arendalsuka

Frivillighet Norge er tilstede på Arendalsuka med våre politiske budskap og kampanjer

En scene skimtes svakt i bakgrunnen, logoen til Arendalsuka front+  "Møt oss på Arendalsuka"

Hva er Arendalsuka?

Arendalsuka skal være en politisk møteplass som bidrar til engasjement og interesse for politikk og bidrar til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv.

Arendalsuka arrangeres i uke 33 og har blitt en stor arena for samfunnsdebatt.

Frivillighet Norge på Arendalsuka:

Vårt mål er å skape større rom for frivilligheten. Vi jobber for at frivillighet skal være på dagsorden under programmet gjennom uken og er tilstede med våre politiske budskap og våre kampanjer, og deltar i ulike debatter. Vi inviterer våre nasjonale politikere til turer og samtaler og inkluderer dem i debatter vi selv arrangerer. Arendalsuka har nå etablert en egen teltscene for frivillige organisasjoner med gunstige betingelser og priser.

De siste årene har det blitt gjennomført «Møteplass Folkehelse» i regi av Frivillighet Norge i samarbeid med Helse- og omsorgsdepartementet. Frivillighet Norge har også hatt tradisjon for å samle frivillig sektor til en felles fest i samarbeid med Norsk Tipping.

Frivillighet Norge har ikke lenger en egen standplass og oppfordrer organisasjoner som ønsker å ha stand på Arendalsuka til å organisere dette selv.

Her finner du Frivillighet Norges planer for Arendalsuka 2024

Bilde av Camilla Svendsen Skriung
Camilla Svendsen Skriung
Politisk seniorrådgiver
90 64 18 12 
camilla@frivillighetnorge.no

Relaterte nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring