Hopp til hovedinnholdet

Digital konferanse i samarbeid med Vestland fylkeskommune

Publisert:
Oppdatert:
Stian Davies og Stian Slotterøy Johnsen
Leder i hovudutvalg for kultur, idrett og integrering i Vestland fylkeskommune, Stian Davies, og generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen. (Foto: Vestland fylkeskommune og Frivillighet Norge)

12. oktober arrangerte Frivillighet Norge og Vestland fylkeskommune konferansen Framtida til frivillig sektor i Vestland.

Målgruppen var representanter fra regionale frivillige organisasjoner og paraplyorganisasjoner i fylket. De frivillige organisasjonene hverdag preges fortsatt av smitteverntiltak som begrenser aktivitet og oppfølging av medlemmer og vekstmuligheter. Hensikten med konferansen var derfor å gi informasjon, faglig påfyll, praktiske tips, og å få innspill fra organisasjonene.

– Vestland skal bli Norges beste frivilligfylke. For å klare det vil vi bruke innspillene og erfaringsdelingen fra denne konferansen i det videre arbeidet med fylkeskommunens frivillighetsstrategi - sier leder i hovudutvalg for kultur, idrett og integrering i Vestland fylkeskommune, Stian Davies.

– Vi er allerede i gang med å jobbe med kunnskapsgrunnlaget. Det er avgjørende at frivilligheten gjennom organisasjonene blir en aktiv part i arbeidet gjennom dialog, møtesteder, undersøkinger og arenaer for innspill. Vi skal være en god samarbeidspartner for frivilligheten og en tilrettelegger for kommuner som ønsker å utvikle en frivillighetspolitikk. Vi er glade for at vi har med Frivillighet Norge med på laget, sier Davies.

– Samarbeidet med Vestland fylkeskommune er viktig for Frivillighet Norge. Vi har forstått at Vestland har store ambisjoner om å bli et foregangsfylke når det gjelder dialog og samhandling med frivillig sektor. Det vil styrke og løfte det frivillige arbeidet og de frivillige organisasjonene, og være med å legge til rette for at flere kan delta. Dette er noe vi ønsker å støtte opp om, sier generalsekretær Stian Slotterøy Johnsen i Frivillighet Norge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring