Hopp til hovedinnholdet

Digitalt påfyll i uke 33

Publisert:
Oppdatert:
Deltakere som diskuterer fra Møteplass folkehelse 2019
Fra Møteplass folkehelse 2019

Etter en lang vår og en spesiell sommer for mange, er vi nå klare for sesongstart. Gjør deg klar for litt digitalt faglig påfyll!

Frivillighet Norge inviterer til 3 ulike digitale debatter med faglig påfyll i uke 33, siden Arendalsuka i år er avlyst. Disse er gratis å delta på og link til påmelding finner du på hvert enkelt tema.


Fritidsaktiviteter for alle – men til hvilken pris?

Tirsdag 11. august kl 12.00-13.00.

Frivillighet Norge vil at alle barn skal få delta på de fritidsaktiviteter de ønsker og vi heier på tiltak som river økonomiske barrierer for deltakelse. Men hva kan slike tiltak også utfordre og endre på? Hvordan sikrer vi at tiltakene når de som trenger det mest?
Kan kommunes og statens engasjement for å skape aktivitet uten kostnad for deltakerne skape noen utfordringer på sikt for de frivillige organisasjonene?

Debatten har gratis påmelding her og deles i tillegg på våre Facebooksider.


Møteplass folkehelse
- Frivillighet, folkehelse og korona

Onsdag 12. august kl 10.00-11.00.

Frivilligheten er viktig for folkehelsa, både igjennom å gi aktivitetstilbud, sosiale møteplasser og hjelpetilbud. Men hvordan har det gått med dette mens landet har vært stengt ned? Hvordan har frivilligheten spilt en rolle og hvordan har samarbeidet med det offentlige fungert?

Vi inviterer til digital Møteplass folkehelse for å snakke om hva koronakrisa har lært oss og hvordan vi kan bli bedre rustet for en fremtidig krise.

Les mer om møteplass folkehelse og påmelding her.


Bryr vi oss nok om Europa?

Torsdag 13. august kl 12.00-13.00.

Bryr vi oss om hva som skjer i Europa eller sitter vi stille og betaler for at andre sørger for sosial og økonomisk utjevning? Er den jevne norske borger like engasjert i europeiske spørsmål som den svenske, danske eller tyske? Eller har vi det for bra som vi har det til å engasjere oss i vår egen og andres sikkerhet?

Vi tar debatten om Europas posisjon i Norge og Norges posisjon i Europa under uke 33.

Les mer om debatten og påmelding her.


Arendalsuka

På Torsdag 13 august vil Arendalsuka gjennomføre 3 arrangement som deles digitalt og kan følges på deres Facebookside. Det siste årene har Arendalsuka målt tilliten befolkningen har til folkevalgte, medier og andre sentrale samfunnsinstitusjoner. De har derfor gjennomført undersøkelsen som planlagt og valgt å presentere resultatene i forkant av partilederdebatten 13. august. 

Se mer informasjon på Arendalsuka.noMeld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring