Hopp til hovedinnholdet

Frivillighetens Hus

Frivillighetens Hus er et kontorbygg på 6 etasjer der en rekke organisasjoner vil få sine egne lokaler, i tillegg til å dele fellesområder med møteromssenter og kafé.

Kart over Oslo med markering på Frivillighetens Hus
Frivillighetens Hus ligger i Christian Krohgs gate 10 i Oslo

Målet med Frivillighetens Hus er å bidra til å etablere møteplasser, og steder for erfarings- og kunnskapsutveksling både mellom leietakerne, og besøkende.

Om Frivillighetens Hus

Ti organisasjoner er i ferd med å flytte inn, og formålet med samarbeidet er å skape gode arbeidsplasser, møteplasser og å dele kunnskap. Bak etableringen står Frivillighet Norge, LNU, Norsk Friluftsliv, KFUK-KFUM Norge, Voksenopplæringsforbundet, Ungdom og Fritid, 4H Norge, Bipolarforeningen, Natteravnene og Friluftsrådenes Landsforbund.

Frivillighetens Hus har adresse Christian Krohgsgate 10 og ligger sentralt i Oslo sentrum ved Akerselva. I huset skal det være plass til organisasjoner og andre som trenger en møteplass eller møterom for en rimelig penge.

Møteromssenteret

Møteromssenteret i underetasjen vil ha fire møterom for 8 – 16 personer og et fellesareale. I første etasje blir det møteplass for arrangementer på mellom 12 – 100 deltakere, i tillegg til et atrium med plass til scenearrangementer. Det skal etableres storkjøkken og kafe i huset og målet er å kunne skape gode møteplasser for frivillige organisasjoner.

Møteromssenteret er fortsatt under oppussing men skal etter planen stå ferdig i første kvartal 2024. Senteret vil også kunne benyttes av organisasjoner og andre som ikke har faste kontorer på huset, herunder Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner.

Gå til nettsiden til Frivillighetens hus for å lese mer!

Eske med ting
Har du noen fine ting til overs vi kan bruke i Frivillighetens Hus?

Har din bedrift eller organisasjon møteromsutstyr til overs?

Vi har stor gjennomføringskraft, men ikke så mange penger. Vi tenker bærekraft og gjenbruk og frir til alle som måtte ha noe ekstra som dere kunne tenke dere å donere til Frivillighetens Hus.

Frivillighetens Hus leter etter utstyr og møbler for sitt møteromssenter. Vi overtar gjerne brukt utstyr fra din bedrift eller organisasjon dersom dere har plan om å skifte ut dette. Ta kontakt med oss dersom du har utstyr du kan donere!

Ta kontakt med Frivillighetens Hus mail hei@frivillighetenshus.info om du har noe du ønsker å gi videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring